• Εθ. Αντιστάσεως 74Β, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
  • 2310 40 25 24
  • 6977 140 793

Blog

Συνέδρια - Αρθρογραφία

Διεπιστημονικό Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας

Διεπιστημονικό Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο «Διεπιστημονικό Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας» το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνο-Γερμανική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο και το Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί και τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Γυναικολογικής και Μαιευτικής Εταιρείας, της Κυπριακής Εταιρείας Παθολογίας, της Κυπριακής Ογκολογικής Εταιρείας, της Κυπριακής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής, της Ακτινολογικής Εταιρείας Κύπρου και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, διοργανώνεται ένα διεπιστημονικό συνέδριο για την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου, αποτελούμενη από 3 δομές: Τη Χειρουργική, τη Παθολογική και την Ακτινοθεραπευτική Ογκολογική Αντιμετώπιση. Το επιστημονικό πρόγραμμα καταρτίζεται από Κύπριους, Ελλαδίτες και Γερμανούς ομιλητές με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου.

Το συνέδριο αυτό αποσκοπεί στην ενημέρωση των ιατρών και φορέων Υγείας στην Κύπρο στα πιο σύγχρονα ιατρικά δεδομένα για μια επιστημονικά ορθή κι εξατομικευμένη αντιμετώπιση των γυναικών με γυναικολογικό καρκίνο.

Οι σημαντικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στη Γυναικολογική Ογκολογία επιβάλλουν την διεπιστημονική συνεργασία διαφορετικών ειδικοτήτων (χειρουργών, γυναικολόγων-ογκολόγων, ακτινοθεραπευτών και χημειοθεραπευτών) για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η περαιτέρω διεύρυνση των γνώσεων σε όλους τους τομείς της Γυναικολογικής Ογκολογίας, αλλά και η ενημέρωση των συναδέλφων μας στην Κύπρο για τις δυνατότητες αντιμετώπισης του γυναικολογικού καρκίνου που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην διεπιστημονική αυτή εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών κι αντιθέσεων, συμβάλλοντας στην επιτυχία του Συνεδρίου.

Καθηγητής Δρ. Θ. Αγοραστός Επικ.Καθηγητής Δρ. Α.Καβαλλάρης Δρ. Φυς. Δρ. Ιατρ. Δρ τιμ. Ενεκεν, Αντεπ. μέλος Ακαδημίας Αθηνών Ν. Ζαμπόγλου